Laatst gewijzigd zondag 30 november 2014 18:00 uur
 
CVST 2014: Robby Kevlishvili winnaar van de tweekamp jong tegen oud

Zondag 30 november 2014 - Mistig in Wijk aan Zee. Ik hou daar zelf wel van: het houdt ons mooie dorp overzichtelijk terwijl je geen idee hebt van wat er allemaal gebeurt. Net als de schaakborden in café de Zon. Beperkt speelveld met oneindige mogelijkheden. Vandaag de slotdag waarbij in alle groepen sommige zaken wel helder leken maar het wellicht toch niet zouden zijn.  Lees verder.


Robby Kevlishvili

   
CVST 2014: Pittige avond

Zaterdagavond 29 november 2014 - Na de eerste ronde even tijd voor wat anders. Ad had een heerlijke nasi maaltijd bereid met saté...en ijs toe. Pittig Chinees intermezzo dus. Een voorbode voor een wellicht zware avondronde?  Lees verder.


Nasi maaltijd

   
CVST 2014: Kijk ook op Facebook

Zaterdag 29 november 2014 - Ook op Facebook staan foto's en video's van het Cultural Village Schaaktoernooi.  Kijk hier bij de Cultureel dorp van Europa community.

 

   
CVST 2014: Wat zeggen de media?

Zaterdag 29 november 2014 - Ook de media besteden aandacht aan het Cultural Village Schaaktoernooi.  Kijk hier voor een verslag van RTV Noord-Holland.


RTV-NH

   
CVST 2014: Dit gaat een leuk weekend worden

Zaterdag 29 november 2014 - Fijne schaakvrienden. Na al die weken van voorbereiding is het dan toch ineens zover. Veel comité overleg en af en toe wat gezonde stress. Het 19e Cultural Village Schaaktoernooi is van start.  Lees verder


Hans Böhm

   
CVST 2014: 15-jarig jubileum Cultural Villages of Europe

Dinsdag 21 oktober 2014 - Voor de 19e maal gaat zaterdag 29 november, onder auspiciën van de Stichting Schaakpromotie IJmond, in café de Zon te Wijk aan Zee het Cultural Village Schaaktoernooi van start. Traditioneel is dit toernooi een grootmeestertienkamp. Echter, net als vorig jaar, heeft het beperkte budget de organisatie genoopt er een weekend toernooi van te maken. Maar wat voor één!  Lees verder.